Politică

Bilanț la final de mandat și noi obiective, transmise pe Facebook

Primarul comunei Scoarța, Ion Stamatoiu a ales o metodă inedită de a-și prezenta rezultatele celor patru ani de mandat, dar și proiectele pe care ar vrea să le pună în practică în viitor. Stamatoiu a transmis toate informațiile printr-o înregistrare video, pe Facebook. 

Ion Stamatoiu a trecut în revistă toate proiectele pe care le accesat și toate investițiile realizate fie pe buget local, fie pe fonduri europene. În plus, acesta le-a transmis cetățenilor din comuna Scoarța care sunt obiectivele sale, în cazul în care va fi ales, din nou, primar.

„Candidez din nou deoarece în calitate de conducător al acestei localități am terminat, dar și inițiat mai multe proiecte pe care vreau să le realizez în următorul mandat. Mă gândesc la noi investiții pe care vreau să le realizez în următorul an. (...) Comuna merită să fie un punct de atracție pentru tineri, pentru investitori, pentru turiști, pentru toți locuitorii de la oraș care vor să se mute în mediul rural. (...) Dumneavoastră ați văzut deja câte lucrări am reușit să realizez în ultimii ani, alături de membrii echipei mele, investiții care le asigură copiilor noștri un viitor mai bun, dar și nouă gradul de confort dorit”, a transmis primarul Ion Stamatoiu. 

Mesajul său a primit zeci de aprecieri, în mediul online.

„Doresc să vă transmit cele mai sincere aprecieri și mulțumiri pentru tot ceea ce ați realizat până acum în slujba comunității noastre. Eforturile și devotamentul dumneavoastră au adus schimbări pozitive și au îmbunătățit calitatea vieții cetățenilor noștri.

Sunt încrezător că, sub conducerea dumneavoastră, vom continua să vedem dezvoltări semnificative și noi proiecte care vor contribui la prosperitatea comunei noastre. Vă doresc mult succes în continuare și putere de muncă pentru a duce la bun sfârșit toate inițiativele propuse”, a comentat un localnic al comunei Scoarța. 

Vizualizări: 730

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: