Ultima oră

Biciclist implicat într-un accident rutier. E în stare gravă!

Un nou accident rutier s-a petrecut pe șoselele din județul Gorj! Un biciclist a fost grav rănit după ce a fost implicat într-un accident rutier. Evenimentul a avut loc în comuna Bâlteni, în zona Peșteana. 

 

Din primele informații, starea biciclistului este una gravă. Polițiștii gorjeni se află la fața locului și au deschis o anchetă pentru a stabili, cu exactitate, cum s-a produs acest accident. 

Revenim cu detalii! Actualizare:

„În seara de 28 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112 de o participantă la trafic, cu privire la faptul că pe raza localităţii Bâlteni, sat Pșteana Jiu, a avut loc un accident rutier cu victime. 

La faţa locului s-au deplasat polițiștii rutieri care au constatat faptul că un bărbat de 69 de ani, din comuna Aninoasa, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 66 Peșteana Jiu, din direcția Târgu Jiu către Turceni, ar fi acroșat frontal un bărbat de 36 de ani, cu domiciliul în municipiul Gherla, județul Cluj, care se deplasa cu bicicleta din direcția opusă, pe contrasens. 

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a biciclistului, care a suferit multiple leziuni, acesta neputând fi testat cu aparatul alcooltest, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Totodată, nici conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest din cauza problemelor de sănătate, fiind condus la spital, în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,993

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: