Eveniment

Beat, a intrat cu mașina în stâlp

S-a urcat beat la volan și a ajuns cu mașina în șanț. Accidentul de circulație a avut loc în Peștișani. Șoferul, un tânăr de 21 din Mehedinți, a rămas fără permis și e cercetat penal.

 

 

"Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 21 de ani, din Baia de Aramă, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Peștișani către Tismana, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere al rețelei electrice.

 

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, acesta prezentându-se după provocarea evenimentului rutier la Secția U.P.U. a Spitalului Județean Tudor Vladimirescu, unde a fost testat cu aparatul etilotest, având o concentrație de 0,25mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei", arată IPJ Gorj într-un comunicat de presă. 

 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 407

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: