Social

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu își doresc a doua victorie consecutivă

După succesul de la Galați, acolo unde baschetbaliștii gorjeni au avut o revenire incredibilă în repriza secundă, CSM Târgu Jiu vrea a doua victorie consecutivă în returul campionatului. Sâmbătă CSM Târgu Jiu va înfrunta Laguna București, meci din etapa a 13-a din Liga Națională de Baschet Masculin Getica95. Baschetbaliștii antrenați de Kresimir Basic speră să aibă parte de o susținere masivă din partea suporterilor la acest meci.

Gorjenii primesc vizita ultimei clasate, Laguna București, echipă care are înfrângeri pe linie. Antrenorul nostru atrage însă atenția că formația bucureșteană, deși nu a câștigat vreun meci în acest sezon, este o echipă periculoasă, care a pierdut greu unele meciuri. Basic cere jucătorilor săi să trateze meciul cu maximă seriozitate și crede că apărarea agresivă este cheia succesului în fața bucureștenilor. 

Kresimir Basic, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”La Galați, am câștigat un meci important și atmosfera este mai bună după victorii. Pentru noi, obiectivul clar este acela de a rămâne în ligă. Dacă putem să obținem mai mult, va fi cu atât mai bine. Laguna este un oponent puternic, au arătat asta prin jocul lor, chiar dacă rezultatele nu indică acest lucru. Au fost meciuri în care au fost combativi și este un adversar pe care trebuie să-l tratăm ca atare. Ca să câștigăm, trebuie să ne impunem jocul din primele minute și trebuie să ne concentrăm în defensivă, să avem o apărare agresivă. Este normal ca, atunci când legăm victorii, spectatorii și oamenii din jur să-și dorească mai mult, însă țelul nostru este să ne concentrăm pe fiecare meci. Ne dorim să umplem sala, avem un spirit de luptători, și cred că jucătorii merită acest lucru. Este mai ușor să joci când fanii sunt alături de tine”.

Vizualizări: 541

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: