Social

Bălești: Se schimbă programul de furnizare a apei

Seceta a secat multe surse de apă și unii primari au decis să restricționeze furnizarea apei. În comuna Bălești, de exemplu, oamenii primesc apă la robinete doar câteva ore pe zi. Autoritățile invocă seceta prelungită și fac un nou apel la localnici să nu ude grădinile cu apa din rețea. 

 

De miercuri, programul după care este furnizată apa va fi schimbat.

“Având în vedere seceta prelungită și ținând seama de solicitările cetățenilor, începând cu data de 26.06.2024, apa va fi furnizată după următorul program: între orele 5 și 9 în satele Bălești, Ceauru, Tămășești, Rasova și Voinigești; între orele 17 și 18,30 în satele Bălești, Ceauru, Tămășești și Rasova; între orele 19 și 21 în satul Voinigești;  între orele 21 și 23 în satele Bălești, Ceauru, Tămășești și Rasova. Pe această cale, rugăm cetățenii comunei Bălești să utilizeze apa distribuită prin rețeaua publică cu maximă responsabilitate și doar pentru satisfacerea nevoilor strict gospodărești”, a transmis primarul din Bălești, Mădălin Ungureanu.

Din același motiv, situația se repetă și în alte localități din județ. Pentru că a crescut foarte mult consumul de apă, autoritățile au decis să restricționeze furnizarea apei și localnicii au apă doar câteva ore pe zi.

Vizualizări: 353

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: