Social

Azi și mâine, seniorii CSM Târgu Jiu vor susține două partide de verificare

Echipa de fotbal seniori a CSM Târgu Jiu va disputa în această săptămână două partide amicale, ambele cu echipe de Liga a 3-a. Prima confruntare a echipei lui Mario Găman este programată pentru azi, 26 iulie, de la ora 10.00, contra CS Vulturii Fărcășești, în timp ce a doua partidă de verificare este programată pentru sâmbătă, 27 iulie, tot de la ora 10.00, cu CSM Jiul Petroșani. Ambele partide se vor disputa în deplasare.

După 4-1 cu FC U Craiova 2, și după o săptămână de antrenamente intense, echipa lui Mario Găman își continuă în această săptămână seria partidelor de pregătire. Următorul adversar al formației noastre este Vulturii Fărcășești, echipă nou promovată în Liga 3-a, formație care s-a întărit considerabil în această perioadă, prin cooptarea unor jucători cu experiență, dar și aducerea pe banca tehnică a echipei a unui fost jucător de la Pandurii, Cătălin Bucă, în postura de antrenor principal. Partida cu echipa din Fărcășești se va disputa azi de la ora 10.00. 

A doua confruntarea din această săptămână, va avea loc la Petroșani, împotriva Jiul Petroșani, o echipă redutabilă la nivelul Ligii a 3-a. Partida de pe Stadionul Municipal din Petroșani, contra Jiului, se va disputa sâmbătă, 27 iulie, de la ora 10.00. 

Astfel de partide au rolul de a edifica nivelul echipei la acest moment, dar și aspectele care trebuie puse la punct în angrenajul formației noastre până la debutul oficial de campionat. Mario Găman s-a declarat mulțumit de implicarea băieților săi la antrenamente, dar vrea să-i vadă la lucru și în cadrul unor partide de verificare. 

Mario Găman, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Încheiem această săptămână de antrenamente foarte intense cu două jocuri amicale, împotriva a două echipe de Liga a 3-a. Vulturii Fărcășești, o echipă nou promovată, care a reușit să se întărească, prin aducerea lui Cătălin Buca, în postura de antrenor, dar și a unor jucători foarte buni, cu experiență. Cu siguranță vor avea un cuvânt greu de spus în campionatul următor. Jiul Petroșani, celălalt adversar, este o echipă cu pretenții, cu state vechi în Liga 3-a. Sunt sigur că vor fi două teste extrem de utile. Nu rezultatele ne interesează în mod special, scprul principal este să vedem reacția echipei împotriva unor adversari mai puternici, să vedem unde ne aflăm. Doar cu o analiză obiectivă putem crea în timp o echipă competitivă, pentru că avem foarte mult de muncă, pentru că sunt foarte multe lucruri de pus la punct. Per total, până în acest moment suntem foarte mulțumiți de implicarea băieților la antrenamente, dar și de dorința lor de a demonstra că merită să facă parte din acest lot”. 

Lotul CSM Târgu Jiu pentru amicalele din această săptămână: Fabian Constantin Bălășoiu(2006), Ștefan Alexandru Belea(2007), Andrei Dragoș Blaj(2007), Ionuț Constantin Buță(2007), Adrian Albert Cărămidaru(2006), Daniel Gheorghe Ciortan(2007), Elis Cosmin Detculescu(2007), Albert Andrei Filip(2007), Valentin Silviu Ilinca(2007), Ștefan Alexandru Lăpădat(2007), George Mihăiță Miculicean(2006), Florin Mario Păunescu(2007), Andrei Poenaru(2006), Adrian Mădălin Rasoveanu(2007), Florin Antonio Surcel(2007), Mario Andrei Țambu(2007), Eduard Ionuț Trăistaru(2007), Andrei Trancău(2007), Mihnea Tutunaru(2007), Adelin Pîrcălabu(1996), Alexandru Oprița(1997), Fabian Bărănescu(2004), Lucian Marina(1995), Bebeto Lupuleț(1999), Robert Stancu(1999), Marian Habet(2001).

 

Vizualizări: 232

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: