Ultima oră

Aviz pentru modernizarea și extinderea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu

Veste bună de la șeful Consiliului Județean Gorj. Ministerul Sănătății a emis avizul de oportunitate cu privire la proiectul pentru modernizarea și extinderea Spitalului Județean. E un pas crucial în construirea unui nou corp de spital în strada Progresului.

 

"Sunt bucuros să vă anunț că astăzi a fost emis avizul de oportunitate de către Ministerul Sănătății cu privire la proiectul de extindere a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. În mod special, mulțumim premierului Marcel Ciolacu, ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, parlamentarilor de Gorj și președintelui PSD Gorj, Mihai Weber, pentru sprijinul acordat în aprobarea acestui proiect de o importanță vitală pentru comunitatea noastră.

 

Acest aviz reprezintă un pas crucial în implementarea unei investiții esențiale pentru dezvoltarea infrastructurii medicale din județul nostru, parte a Programului Național de Investiții în Infrastructura Unităților Spitalicești. Prin colaborarea cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene și susținerea fermă a ministrului Alexandru Rafila, acest proiect urmărește nu doar modernizarea și extinderea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, ci și îmbunătățirea semnificativă a serviciilor medicale oferite cetățenilor județului Gorj. În acest context, ne exprimăm angajamentul de a continua să lucrăm intens pentru implementarea cu succes a acestor investiții, care vor aduce beneficii majore atât pacienților, cât și personalului medical, consolidând astfel sistemul de sănătate local", a anunțat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

Vizualizări: 304

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: