Social

Au semnat contractul! Un milion de euro pentru comuna lor!

Au reușit! Reprezentanții primăriei Telești au semnat contractul, în valoare de un milion de euro, unic în județul Gorj! Este vorba despre un proiect de reabilitare drumuri, accesat prin Agenţia pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR). Nicio altă primărie din județul nostru nu a obținut o astfel de finanțare. 

Comuna Telești a fost singura localitate din județul Gorj care a reușit să obțină acest tip de finanțare pe sesiunea 2024-2028, cu 77 de puncte. În total, din sumele ce vor fi primite, vor fi reabilitați cinci kilometri de drumuri. Vorbim despre drumuri din două sate ale localității, care nu au „văzut” asfaltul niciodată.

„Ne bucurăm că putem să anunțăm faptul că am reușit semnarea acestui proiect foarte important pentru localitatea Telești. Așa cum am mai spus-o și cu alte ocazii, este un proiect unic în Gorj, doar noi reușind să obținem un punctaj favorabil. Acum, că acest contract, în valoare de un milion de euro a fost semnat, lucrăm la documentația privind licitația. Beneficiari ai acestei investiții sunt locuitorii din satele Șomănești și Telești, care se vor putea bucura de drumuri asfaltate și modernizate”, a declarat primarul Romulus Bîldea, primarul comunei Telești.

Vizualizări: 596

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: