Social

Au învins cancerul

Povești emoționante au fost împărtășite la Târgu-Cărbunești de gorjence care au reușit să învingă cancerul mamar. Organizația de femei social-democrate din Gorj a organizat cu autoritățile locale o conferință medicală ce a reunit peste 60 de persoane, 

 

Printre participanți, au fost și medici specialiști, dar și femei care au luptat cu această boală cumplită și au reușit să se vindece.

 

„OFSD Gorj împreună cu Primăria Târgu Cărbunești au organizat o Conferință medicală deosebită, dedicată luptei împotriva cancerului mamar. Evenimentul a reunit peste 60 de participanți, printre care medici specialiști, navigatori oncologici și doamne care au câștigat lupta cu această boală, alături de cele care au dorit să afle mai multe despre prevenirea și depistarea precoce a cancerului. 

Într-o atmosferă plină de empatie și sprijin, au fost împărtășite povești de viață emoționante și sfaturi valoroase, menite să ofere încurajare și speranță.Timp de câteva ore, participanții au discutat despre importanța controalelor periodice, a unui stil de viață sănătos și a metodelor moderne de tratament și diagnosticare. Octombrie este luna dedicată conștientizării și prevenției cancerului de sân. Mulțumim, Claudia Șerban pentru implicare, un înger pentru mulți aflați în nevoie! Mulțumim domnului primar, Dănuț Birău pentru parteneriat si ospitalitate!”, este mesajul transmis de Anca Bordușanu, șefa organizației de femei a PSD Gorj.

Vizualizări: 1,588

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: