pamFLEȚI

Au îngălbenit de disperare

De două săptămâni, e plin internetul de regii, poze și filmulețe marca PNL. Se citește disperarea din barca lui Ion Iordache. Începe să ia apă și nu mai are mult până se scufundă, iar candidații săi sunt împinși în față cu tot felul de inepții. 

 

Copii lângă care se fotografiază și apoi îi postează pe Facebook fără acordul părinților, căței mângâiați prin parcuri, plimbări, promisiuni, gargară, de toate găsești în postările politice de pe rețelele sociale, mai puțin proiecte sănătoase și realizabile. 

Doar că în goana după voturi, candidații galbeni nu mai țin cont de reguli. Așa se face că Iulian Popescu s-a fotografiat lângă un copil, la un loc de joacă din Târgu Jiu, apoi a postat poza pe Facebook. Fără să se sinchisească să întrebe părinții dacă sunt de acord ca fiul lor să apară pe internet într-o postare electorală. 

Culmea rușinii a venit după ce chiar familia i-a comentat candidatului să șteargă fotografia în care apare cel mic. „Vă rog frumos să scoateți pozele cu fiul meu de pe Facebook. Este un copil minor și nu doresc să fie expus în campania electorală”, i-a scris mama acestuia candidatului care a uitat de orice regulă de bun simț în această perioadă. 

Luați-o mai ușor cu rețelele de socializare, că ați cam îngălbenit și dați dracului în hepatită. De disperare! 4 ani nu ați purtat grija locurilor de joacă,  școlilor,  grădinițelor, lacurilor...nici măcar turnurilor. Dar ați avut grija afacerilor voastre și alte interese de grup. Apropo de interese, colegul vostru Virgil Popescu ce mai face? Bine, sănătos?!

 

 

Vizualizări: 2,801

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: