Eveniment

Au furat 81 de telefoane

Cinci bărbaţi şi o tânără au intrat prin efracţie intr-un magazin din judeţul Hunedoara, de unde au furat 81 de telefoane mobile în valoare de 60.000 de lei. Cu toţii au fost reţinuţi de poliție.

„În data de 21 mai 2024, în jurul orei 02:00, Poliţia Municipiului Vulcan a fost sesizată cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie (prin forţarea uşii de acces) în incinta unui magazin, de unde au sustras 81 de telefoane mobile (prejudiciul fiind de aproximativ 60.000 de lei)”, a transmis, joi, IPJ Hunedoara.

Poliţiştii i-au identificat pe hoţi. Este vorba de cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 53 de ani, şi o femeie în vârstă de 26 de ani, aceștia fiind acuzați de furt calificat şi complicitate la furt calificat, tăinuire şi complicitate la tăinuire. 

Poliţiştii au efectuat ieri șase percheziţii domiciliare pe raza municipiului Vulcan, care au vizat locuinţele celor bănuiţi de comiterea faptelor menţionate, ocazie cu care au fost identificate şi recuperate 15 telefoane mobile, o sumă de bani şi diferite bunuri folosite la comiterea infracţiunii.

Cei şase au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Petroşani cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 618

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: