Actualitate

Au fost publicate primele licitații pentru Autostrada Olteniei

Drumul Expres Targu Jiu - Filiași și Autostrada Filiași - Craiova prind contur. Au fost publicate în SEAP licitațiile pentru primele trei loturi. 

 

 

Drumul are 110 km și este finanțat prin Programul Transport 2021-2027, proiectul fiind împărțit în 6 loturi. Conexiunea între Craiova și Târgu Jiu se va realiza prin autostradă și drum expres. În județul Dolj vor fi 47,3 km, iar în județul Gorj, 62,7 km.

 

Pentru Lotul 1, valoarea estimată a contractului este de 1,65 miliarde de lei, iar termenul limită de depunere a ofertelor este 15 octombrie. Lotul 1 al Autostrăzii Craiova – Filiași are o lungime de aproximativ 10,3 km.

 

Lotul 2 al Autostrăzii Craiova – Filiași are 14,4 km și o valoarea estimată a contractului de 1,97 miliarde de lei. Termenul limită de depunere a ofertelor este 16 octombrie.

 

Lotul 3 este drum de mare viteză, Craiova – Filiași – Târgu Jiu, în lungime de aproximativ 21,7 km. Valoarea estimată a contractului este de 2,72 miliarde de lei, iar termenul limită de depunere a ofertelor este 17 octombrie.

 

În Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) au fost publicate apelurile de licitație pentru trei din cele șase loturi ale drumului de mare viteză, Craiova – Târgu Jiu.

 

Ofertele se pot depune în perioada 15 – 17 octombrie.

Vizualizări: 2,710

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: