Social

Au făcut ITP-ul la tractoare chiar în comuna lor

Au făcut inspecția tehnică periodică la tractoare chiar la ei în comună. Să nu mai fie nevoiți să facă oamenii un drum costisitor cu utilajele până la RAR, autoritățile din Drăguțești au solicitat un laborator mobil în comună și așa au fost verificate zeci de tractoare.

 

Pentru oameni, inițiativa a fost lăudabilă și folositoare. „Este chiar bine pentru noi, că nu mai facem drumul până la Târgu Jiu. Aici ne-am programat și a fost foarte bine”, a spus un bărbat. „Urmărează să-mi expire și aveam nevoie de ITP să ne apucăm de muncă. Sunt în regulă deși tractorul e vechi. Mai tragem de el să mai câștigăm o pâine”, a afirmat un alt localnic.

20 de tractoare au fost verificate de specialiștii de la RAR în localitatea Drăguțești.

 

„Oamenii chiar au nevoie de ITP. Să nu se supere că mai sunt respinși de cei de la RAR pentru că e păcat să pleci cu un utilaj pe stradă și Doamne, ferește să facă accident. Oamenii din comună au tractoarele foarte bune. Acesta e proiectul viitorului nostru, să avem tractoare bune și să muncim pământurile. O să facă domnul deputat Mihai Weber un proiect pentru subvenționarea pentru utilaje pentru că avem nevoie de așa ceva. Sunt tractoare românești. Rezistă, dar au și 50 de ani. Ar trebui să venim în sprijinul lor să-și cumpere și utilaje noi”, a declarat primarul din Drăguțești, Ion Dumitru Popescu.

- Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația PSD GORJ

 

- Executat de TvPromo srl

 

- CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

 

Vizualizări: 1,043

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: