Social

Au câștigat competiția, iar școala lor va avea panouri fotovoltaice

O școală din județul Gorj se află printre marile câștigătoare ale unei competiții naționale în urma căreia unitățile de învățământ vor beneficia de sisteme fotovoltaice. Competiția se numește „Gesturi mici pentru practici mari” și a fost organizată de Carrefour România și Asociatia InspirAction.

Din județul Gorj s-a calificat în această competiție Școala Gimnazială Sâmbotin, din comuna Schela. 
„Aceste instituții vor beneficia de sesiuni educaționale despre economia circulară și vor fi dotate cu sisteme fotovoltaice, reducând amprenta de carbon și demonstrând beneficiile energiei regenerabile. Pe lângă comunitățile locale care s-au implicat în competiție, clienții Carrefour au avut un rol esențial, donând gestul reciclării și puncte Act For Good prin aplicația noastră, transformând astfel cumpărăturile și actul reciclării SGR într-un act de responsabilitate socială.

Competiția continuă până la sfârșitul lunii septembrie pentru celelalte 11 școli rămase. Le mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat și dedicarea față de un viitor sustenabil!”, au transmis reprezentanții Carrefour România.

Vizualizări: 534

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: