Actualitate

Au amânat întâlnirea cu sindicatele

Administrația Complexului Energetic Oltenia și liderii de sindicat din cadrul companiei energetice ar fi trebuit să aibă o rundă de discuții în aceste zile, însă întrevederea a fost anulată. Nu se știe cu exactitate motivul pentru care cele două părți nu se vor mai așeza la aceeași masă, însă cei care au contramandat întrevederea au fost șefii producătorului de energie.

În ultima perioadă, reprezentanții salariaților și boșii CE Oltenia au evitat să mai aibă întâlniri pentru a discuta despre viitorul producătorului de energie și al minerilor și energeticienilor. Cert este faptul că, întâlnirea din cadrul Comisiei Mixte care ar fi trebuit să aibă loc viza discuții despre acordarea de ajutoare financiare pentru minerii și energeticienii care au probleme de sănătate și au prevăzut acest drept în Contractul Colectiv de Muncă.

În ultimii ani, tot mai mulți angajați ai Complexului Energetic Oltenia suferă de boli profesionale, iar foarte mulți dintre ei au decedat chiar la locul de muncă ori la puțin timp după ce au ieșit la pensie.

Vizualizări: 1,009

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: