Eveniment

Au ajuns în arest după ce au furat o capră

Trei tineri din Gorj au fost reținuți pentru 24 de ore după ce au furat o capră. Proprietara, o femeie din Ionești, a sunat la 112 și a anunțat că i-a dispărut capra din grajd. 

 

"Polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au fost sesizați prin plângere de către o femeie, de 49 de ani, din Ionești, județul Gorj, cu privire la faptul că, în noaptea de 4 spre 5 august 2024, persoane necunoscute i-ar fi sustras o capră, pe care o ținea într-un grajd situat pe un câmp din apropierea locuinței.

 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar în continuarea efectuării cercetărilor, polițiștii au identificat 3 bărbați, în vârstă de 23, 19 și 26 de ani, din localitate, bănuiți de săvârșirea infracțiunii.

 

Față de aceștia a fost dispusă măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca la data de 12 august 2024 să fie prezentați unităţii de parchet competente cu propuneri legale", anunță IPJ Gorj. 

Vizualizări: 578

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: