Social
Atenție la toxiinfecțiile alimentare! Mesajul DSP Gorj

Sărbătorile Pascale se apropie și, odată cu acestea, gospodinele încep să pregătească tot felul de bunătăți. Numai că, reprezentanții DSP Gorj transmit că trebuie să fim atenți la ce cumpărăm și felul în care va fi gătită mâncarea pentru Paște.
Inspectorii DSP Gorj transmit că vor verifica respectarea normelor de igienă, condițiile de depozitare a alimentelor și utilizarea corectă a produselor biocide.
Aceștia spun că trebuie prevenite toxiinfecțiile alimentare, care sunt frecvente în această perioadă.
“Se va ține cont de posibila apariție a toxiinfecțiilor alimentare, în mediul familiar acestea vor fi greu de controlat deoarece nimeni nu poate interveni în metoda de achiziționare si prepararea produselor specifice pascale, în caz de orice semn in acest sens locuitorii se pot prezenta la spital.“, transmite Daniela Mâlcu, reprezentant DSP Gorj.
Vizualizări: 906