antiVirale

Ateliere pentru copii la festivalul de la Hobița

Mai multe ateliere pentru copii și nu numai vor fi organizate sâmbătă și duminică în cadrul Festivalului România Autentică de la Hobița.

Meșterii populari prezenți la festival s-au oferit să le predea GRATUIT celor mici meșteșugul pe care ei l-au învățat din strămoși. Astfel, sâmbătă, vor fi ateliere de olărit la meșterii cu roata olarului, de împletit nuiele, de țesut la gherghef sau la război, de cusut pe etamină, de sculptat jucării de lemn sau icoane, de mărgelit sau de realizat figurine textile, păpuși etc. Acestea vor fi deschise sâmbătă începând cu ora 16.30.

Tot sâmbătă, Asociația Educație după Școală va organiza GRATUIT ateliere de pictură pentru copii și de realizat brățări, va fi și pictură pe față, concursuri de tras cu arcul la țintă, toate activitățile urmând a fi finalizate cu premii de participare acordate de asociație.

Duminică, între orele 12.00-20.00, atelierele Le Charme vor organiza GRATUIT pentru copiii prezenți în festival ateliere de creație.

Tot duminică va fi organizat un atelier de linogravură, iar dna Mariana Gecan va face ateliere de cusut pe etamină. 

De asemenea, în festival va fi un grup de tinere doamne coordonate de Aurelia Ecobici din Târgu Jiu care vor îndruma pe oricine va fi interesat să învețe să coase modele care se aplică pe ie, anunță organizatorii.

Vizualizări: 343

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: