Actualitate

Așteaptă bugetul și organigrama de la CEO

Sindicaliștii din Complexul Energetic Oltenia așteaptă ca oficialii companiei să le prezinte bugetul de venituri și cheltuieli, precum și organigrama și structura personalului. Liderii de sindicat vor să vadă exact ce buget mai are la dispoziție compania până la finalul anului și cum arată schema de personal. 

 

Solicitarea a fost făcută în scris după ce au apărut zvonuri în rândul salariaților că vor intra forțat în concediu fără plată câteva zile ca să fie bani suficienți pentru cei aproximativ două mii de salariați care au contracte pe durată determinată. Liderii de sindicat spun că până acum nu le-a fost transmisă nicio informație. Nici despre buget ori despre numărul de salariați și nici despre varianta ca oamenii să fie trimiși în concediu fără plată. 

Salariații așteaptă să primească cifrele de la companie. „Vrem să vedem negru pe alb cum se prezintă bugetul de venituri și cheltuieli, cum se prezintă structura de personal pentru a spulbera zvonurile care au apărut privitor la nu știu câte zeci de zile de fără plată sau alte feluri de minuni care nu au fost transmise mișcării sindicale”, a spus Jan Popescu, președintele executiv al Sindicatului Mine Energie Oltenia, la Radio Infinit.

Vizualizări: 2,272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: