Social

Apel pentru salvarea unei mămici

Primarul din Tismana îndeamnă gorjenii să facă o faptă bună și să ajute o tânără mămică să învingă o boală grea. Femeia e programată la o intervenție chirurgicală să-i fie îndepărtată o tumoră și are nevoie de sprijinul oamenilor cu inimă mare să strângă banii necesari pentru operație. 

 

Edilul Petre Remetea a postat pe Facebook povestea emoționantă a tinerei mămici. 

 

"Dragi prieteni, astăzi vin cu o nouă rugăminte la dumneavoastră, rugăminte care poate face diferența dintre viață și moarte. Prietena noastră, VALENTINA CONSTANTIN, din orașul TISMANA, are o gravă problemă de sănătate și anume , o tumoare la ficat de 19 cm, diagnosticată acum câteva săptămâni. Vreau să vă anunț că săptămâna viitoare VALENTINA va fi operată la SPITALUL FUNDENI din BUCUREȘTI și nu dispune de suma necesară pentru această operație.

 

   

Vă rog din suflet, pe toți și pe fiecare în parte, care dintre dvs aveți posibilitatea și puteți dona din puținul dvs, orice sumă de bani, pentru a ajuta această familie să poată să depășească această cumpănă a vieții lor și să poată achita această operație foarte costisitoare, inclusiv recuperarea postoperatorie și alte cheltuieli.

     Telefoane contact pentru donații:

CONSTANTIN VALENTINA--0784 086 548.

CONSTANTIN ALEXANDRU--0727 037 155.

CONSTANTIN NICOLAE -- 0762 035 363.

     Cont bancar pentru donații:

ALEXANDRU--MIHAIL CONSTANTIN.

RO58 BREL 0005 5078 5675 0100", e mesajul edilului din Tismana.  

Vizualizări: 1,186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: