Politică

Apa potabilă, motiv de lupte politice

Alegerile locale au trecut, atacurile politice au rămas. În comuna Bălești, s-au lansat acuzații potrivit cărora unii cetățeni au fost debranșați de la rețeaua de apă pentru că au votat cu "opoziția".

Reprezentanții Primăriei Comunei Bălești dezmint aceste acuzații și aduc și dovezi în acest sens.

"UAT Comuna Bălești se delimitează de postările făcute, din nefericire, de unele persoane care au participat la scrutinul electoral pentru alegerile locale dar și de anumiți cetățeni ai comunei Bălești, referitoare la debranșările gospodăriilor care au acumulat debite foarte mari la furnizorul de apă S.C. UTIL LOCAL S.R.L.

Cetățenii nu au fost debranșați pentru că au participat la scrutinul electoral ci pentru că au acumulat debite mari. Pentru exemplificare, atașăm fișa uneia dintre debitoare care figurează cu o datorie de 3760,63 lei, al cărei caz a fost mediatizat pe rețelele de socializare.

Respectul de coeziune și unitate nu înseamnă asta! Înseamnă responsabilitate de ambele părți! Să nu uităm să ne respectăm unii pe alții!", se arată într-un anunț postat de reprezentanții Primăriei Bălești.

Vizualizări: 879

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: