Social

Ambițiile unui primar: drumuri asfaltate și primărie digitalizată

Primarul din Lelești are planuri mari în acest mandat. Laurențiu Turcilă anunță că are în desfășurare proiecte în valoare de peste 20 de milioane de lei. Cele mai importante țin de asfaltarea unor drumuri comunale.

 

De asemenea, subliniază primarul, își dorește să țină pasul cu era digitalizării și să implementeze mai multe proiecte care să ajute cetățenii în relația cu primăria. Oamenii să poată obține mai ușor anumite documente, pe internet, și să nu mai meargă fizic la primărie să aștepte eliberarea acestor documente. 

Și stația de filtrare și înmagazinare a apei va fi modernizată astfel că oamenii din comună nu vor mai avea probleme cu apa. 

Cât privește drumurile, edilul spune că mai are în jur de cinci kilometri de drumuri de asfaltat.

“Avem la ora aceasta în derulare proiecte de 250 de miliarde de lei vechi, proiecte pe fonduri europene și guvernamentale. Cel mai mult mi-aș dori să pot să continui pe partea de digitalizarea primăriei, în sensul de a achiziționa programele care mai sunt disponibile de la taxe și impozite până la registrul agricol. Am reușit să implementăm doar Renns-ul și puțin din Ghișeul.ro. Ne dorim și să punem un wifi și tot ce ține de net, gratuit în comună”, a declarat primarul Laurențiu Turcilă.

Vizualizări: 688

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: