Ultima oră

Alexandru Beșliu, CSM Târgu Jiu, va participa la turneul international la București

 

Luptătorul gorjean Alexandru Beșliu va participa în acest weekend la un puternic turneu internațional de lupte U23, care se desfășoară la București, în perioada 20-22 septembrie. Sportivul pregătit de Mădălin Gorjanu la CSM Târgu Jiu face parte din lotul național al României și merge la București cu gândul de a face un turneu cât mai bun. 

România găzduiește o competiție internațională de lupte, gazduită de Sala Rapid. Turneul Internațional de Seniori U23 “Ion Cornianu & Ladislau Simon”, ediția 2024 debutează vineri, la București. Acest sfârșit de  săptămână aduce bătălii strânse cu luptători seniori din 19 țări, care vin la București să își testeze forțele. Printre ei se numărăși multiplul campion național, Alexandru Beșliu.

Sportivul gorjean vrea să obțină un rezultat cât mai bun la acest turneu pentru care s-a pregătit intens. Pentru Alex, component al lotului național al României, turneul de la București este o bună oportunitate de a vedea la ce categorie de greutate va da cel mai bun randament. În funcție de evoluțiile sale, oficialii Federației Române de Lupte vor decide la ce categorie rămâne sportivul de la CSM Târgu Jiu. 

Mădălin Gorjanu, antrenor secția de lupte CSM Târgu Jiu: ”Turneul va aduce la start sportivi din 19 țări, deci este clar că va fi un turneu extrem de puternic. Alex s-a antrenat 7 zile din 7 în ultima perioadă și este foarte bine pregătit. Sper să reușească un rezultat bun. Mă bucur ca este din nou în lotul care reprezintă România și cu siguranță nu va dezamăgi. El a slăbit câteva kg pentru această competiție și se simte bine, iar în funcție de rezultat, federația va hotărâ dacă va rămâne în categoria92 sau va urca la 97 kg. Este în același timp și o bună oportunitate de verificare pentru a vedea în care categoriese simpte mai bine”.

Vizualizări: 302

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: