Actualitate

Alertă alimentară! Produs retras de la vânzare

Kaufland și Carrefour retrag de la vânzare un produs cu suspiciune de Salmonella, a anunțat Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor. Produsul prezintă două etichete diferite și ambele necesită returnarea la magazinul de la care au fost cumpărate.

„ATENŢIE! RECHEMARE PRODUS! Firma producătoare AB World Foods UK informează despre retragerea de pe piaţă a tuturor loturilor din produsul Pasta Tahini Al’Fez 160g”, este anunţul postat pe site-ul ANSVSA.

Potrivit acestuia, „nu se poate exclude faptul că acestea pot avea suspiciune de prezenţă Salmonella”. Anunțul ANSVA vizează pasta de susan achiziționată de la magazinele Carrefour, Mega Image și Kaufland.

„Din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, producătorul AB World Foods LTD UK şi importatorul pentru România Parmafood Group Distribution SRL au reacţionat fără întârziere şi au retras aceste produse de la vânzare”, se mai arată în anunţ.

Clienţii care au achiziţionat produsele respective sunt rugaţi sa returneze produsul la magazinul de unde l-au cumpărat.

Vizualizări: 508

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: