Politică

Alegerile au trecut, campania electorală e în floare

Au trecut alegerile, s-au numărat voturile, s-au validat rezultatele, dar marii învinși din Gorj refuză să priceapă că au aterizat în barca looserilor. Din nou. Candidatul Vasile și compania continuă atacurile la adresa primarului din Târgu Jiu prin toate instrumentele de care dispune. “Toate atacurile mizerabile îi dezonorează și vor vedea asta la următoarele alegeri”, crede primarul Marcel Romanescu. 

 

Edilul a comentat modul în care continuă să facă și la mai bine de două săptămâni după alegeri campanie electorală. Rămași parcă înțepeniți în timp, liberalii au uitat să-și întoarcă ceasurile de firmă ca să afle că s-au dus alegerile și e cazul să tragă cortina asupra campaniei electorale și să revină, așa cum s-au obișnuit deja, peste patru ani. În tot acest timp fac ce știu ei mai bine. Bani din bani. Bani din bani publici evident! Apoi le pasă din nou.

Într-un interviu la Radio Infinit, Marcel Romanescu a catalogat acțiunile lor din ultima perioadă drept „o campanie mizerabilă.” „Uitați-vă ce campanie mizerabilă duc de când s-au terminat alegerile. În momentul de față, discutăm de finalizarea procesului electoral pentru alegerile locale și europarlamentare. Furt cu sacii de voturi. Înseamnă să fii puțin nebun să-ți imaginezi că cel care a câștigat, nu cel care a pierdut, la două zile după ce s-au terminat alegerile, ar putea să umble prin oraș cu sacii de voturi în condițiile în care procesul electoral presupune monitorizarea sacilor cu voturi 24 de ore din 24 de către jandarmi”, a declarat Marcel Romanescu.

Primarul a enumerat și principalele inepții lansate de liberali în ultimele zile în spațiul public. Gazonul distrus de copiii care au participat la ceremoniile de pe stadion sau meciul difuzat în centrul orașului.

„Apoi atacuri mizerabile legate de gazonul de pe stadion. Gazonul este într-o etapă de pregătire pentru sezonul următor. Atacul că am răspuns mai multor tineri din Târgu Jiu în privința modului în care își doreau să vadă meciurile în Piața Prefecturii. Nu mai vorbesc de atacurile domnului Iulian Popescu care, în momentul de față, ar trebui să-și facă anumite controale legate de pușcării și ce mai vede dumnealui. Atacuri mizerabile și e jenant. Toate aceste aberații lansate îi dezonorează și vor vedea la alegerile următoare ce se va întâmpla”, a mai adăugat primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 898

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: