La modă

Alegerea unei poșete de zi cu zi - Care modele vor fi cele mai populare în acest sezon?

Alegerea unei poșete de zi cu zi, ar trebui să se facă conform tendințelor la modă. O geantă de umăr damă sau o geantă shopper ar trebui să se potrivească cu lucrurile din garderoba ta, să fie elegantă și practică în același timp și, de preferință, să reziste cât mai mult timp. Regula se aplică nu numai hainelor și pantofilor, ci și genților, principalele accesorii ale garderobei oricărei femei. Podiumurile dictează tendințele modei, care sunt preluate instantaneu de rafturile magazinelor. Poșetele de zi cu zi elegante completează imaginea, ajută la plasarea accentelor și subliniază stilul. În plus, poșeta este un lucru practic care conţine tot ce are nevoie o femeie.

Geanta de umăr damă –  Ce tendințe sunt în top în 2024?

Moda se schimbă rapid și este greu să ții pasul cu ea. Gențile nu fac excepție. În acest sezon, designerii recomandă geanta de umăr damă eleganță, cu forme clasice și materiale diverse. Stiliştii recomandă să ai mai multe modele de genţi de umăr în arsenalul tău pentru diferite ocazii. Pentru mersul la cumpărături este recomandabilă geanta de umăr damă în culori deschise, cu imprimeu din material textil sau din poliuretan în culori închise sau deschise. Pentru mersul la serviciu,  în funcție de activitatea pe care o desfășori, poți alege o geantă de umăr damă din imitație de piele, material textil, poliester, încăpătoare, cu bareta din același material sau lanț. Geanta trebuie să fie prezentă în orice situaţie, fie că mergi la plimbare, la serviciu, la cosmeticiană, la cumpărături etc. 

Care modele de genți de umăr sunt cele mai populare?

Printre cele mai populare modele ale anului 2024 se remarcă gențile de umăr de dimensiuni medii și mari. Pot fi realizate într-un stil retro sau futurist, cu garnituri metalice, imprimeuri abstracte sau aplicații fantezie. Gențile de umăr, în special în culorile alb, bej și negru cu o curea reglabilă, sunt complementul perfect pentru aspectul tău elegant. Geanta de umăr de zi cu zi poate fi combinată cu diferite stiluri de îmbrăcăminte, și în primul rând cu stil casual - blugi, tricouri şi adidaşi pentru un look uşor şi confortabil pentru fiecare zi. În plus, geanta de umăr arată bine cu fuste midi, mini sau maxi, cu bluze și pantofi cu tocuri joase sau tocuri înalte.

Fii elegantă la cumpărături cu geanta shopper, populară în acest sezon

Geanta shopper este dreptunghiulară voluminoasă, încăpătoare, confortabilă de purtat pe umăr. În general, este realizată cu două mânere și un compartiment fără elemente de fixare, fermoare sau buzunare. Inițial, a fost destinată pentru cumpărături, dar astăzi este la modă și a devenit un accesoriu pentru look-urile stilate. Geanta shopper are un corp alungit și o capacitate voluminoasă. Datorită mânerelor mici dar destul de late, geanta poate fi purtată atât în mână cât și pe umăr. Este una dintre cele mai populare genți în acest sezon și poate fi din piele, piele ecologică, pânză, poliester etc. O poți purta zi de zi și poate acționa ca un plus la o geantă mică de zi cu zi sau poate fi un accesoriu independent al imaginii. Geanta shopper se potrivește bine stilului casual cu tricou de bază și blugi, stilului sport-casual cu hanorace și pantaloni, stilului bussines casual cu rochii formale combinate cu pantofi sport, cămăși strălucitoare, jachete.

Vizualizări: 332

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: