Social

Agricultura, una din prioritățile administrației din Drăguțești

 

Vrea să pună accent pe cultivarea terenurilor agricole! Primarul comunei Drăguțești, Dumitru Ion Popescu este de părere că oamenii ar trebui să revină la cultivarea terenurilor, astfel încât să își asigure o parte din hrană, din munca lor, această variantă fiind și mai sănătoasă. Pentru a veni în sprijinul lor, administrația locală accesează proiecte prin care să cumpere utilaje speciale, folosite în agricultură.

 

Administrația condusă de Dumitru Ion Popescu a făcut aceste demersuri încă din mandatul trecut și le va continua și în perioada următoare.

„Vreau să redam terenurile agriculturii este proiectul meu la care țin foarte mult. În acest sens ne aducem și noi, ca administrație locală, aportul și am refăcut drumurile agricoleastfel încât oamenii să ajungă foarte ușor și fără a se expune la terenurile pe care le dețin. Tot în sprijinul localnicilor o să achiziționăm un tocător de vegetație, pe fonduri europene, să-i ajutăm pe oameni la defrișarea zonelor pe care ar urma să cultive ce doresc. Avem deja buldoexcavator, greble și un camion”, a declarat Dumitru Ion Popescu, primarul comunei Drăguțești.

Acesta a mai afirmat că are în plan și continuarea altor proiecte, cum ar fi extinderea pistei de biciclete pe toată lungimea străzii principale și schimbarea iluminatului stradal cu unul inteligent. De asemenea, rețeaua de iluminat public va fi extinsă și în satele unde, în prezent, nu există.

Vizualizări: 365

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: