Social

Agricultorii din Turburea, despăgubiți de stat

Locuitorii comunei Turburea ale căror culturi agricole au fost afectate de secetă au șansa să fie despăgubiți de stat. Anunțul a fost făcut de autoritățile locale.

Seceta prelungită a făcut ravagii în județul Gorj, iar acum primăriile înștiințează agricultorii că pot să fie despăgubiți.
„Utilizatorii de terenuri cu destinație agricolă, înscriși în evidențele Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, de pe raza comunei Turburea, afectați de fenomenul de secetă pedologică, în procent de peste 30%, la culturile agricole înființate în primăvară, pot să se prezinte la sediul primăriei Turburea, Compartimentul Agricol, pentru a depune înștiințări, cu privire la pagubele produse la culturile agricole, ca urmare a lipsei precipitațiilor în faza de vegetație și a temperaturilor ridicate”, au transmis reprezentanții primăriei Turburea.

Cei interesați să primească sprijin din partea statului trebuie să aibă asupra lor, atunci când se prezintă la primărie, actul de identitate și Declarația de suprafață 2024 IPA-online.

Vizualizări: 902

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: