Politică

Adrian Tudor țintește un post de viceprimar

Adrian Tudor vizează un post de viceprimar la Târgu Jiu. Din toamnă, când se va constitui noul Consiliu Local, Adrian Tudor a declarat că vrea să-și depună candidatura pentru un post de viceprimar. 

 

 

Tudor a explicat că e convins că va lucra bine cu primarul Marcel Romanescu și că vrea să fie viceprimar ca să poată lupta pentru proiectele pentru care a primit voturile a circa patru mii de târgujieni la alegerile locale din iunie. 

În comparație cu alți candidați care nu vor să se coboare la nivelul unui post de consilier local și au anunțat că nu vor face opoziție din Consiliul Local, ci de pe margine, poate chiar de la distanță, la „fără frecvență”, Tudor a declarat că vrea să se implice în Consiliul Local.

„Avem patru mii de voturi. Ne depunem candidatura pentru un post de viceprimar. Avem obligația să ne luptăm în Consiliul Local. Suntem deschiși la discuții. Decizia e de a-mi asuma în următorii patru ani implementarea proiectelor pentru care am fost votat chiar dacă vorbim de o funcție de viceprimar”, a declarat Adrian Tudor la Radio Infinit.

Adrian Tudor a mai fost viceprimar și în trecut. Spune că nu vrea să mai vadă că unii aleși locali se opun anumitor proiecte doar pentru că sunt inițiate de consilieri de la alt partid.

„Eu sunt cel mai în măsură, având o tablă de șah completă. Am fost viceprimar, am lucrat cu Marcel Romanescu. Știu cum se poate lucra, știu ce înseamnă să faci și opoziție. În spatele nostru există voturile cetățenilor pe care trebuie să-i respectăm. Nu vreau să existe momente în Consiliul Local, că nu votăm proiectul ăsta că e al altcuiva, să-l dezbatem să vedem ce spune autorul”, a mai declarat Tudor.

Vizualizări: 915

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: