Social

Adrian Mititelu: „Pentru Bauza sunt dispus să fac sacrificii financiare!“

 

În ziua în care Marius Croitoru a semnat cu FCU, Adrian Mititelu a oferit un interviu în care a vorbit despre parcursul viitor al Științei în  Liga 2, dar s-a referit și la situația lui Pepe Bauza.

Adrian Mititelu: ”Bauza, dacă va pleca, va pleca pe o sumă importantă. Dacă nu, va rămâne aici şi vom rămâne împreună. Ţin mult la el şi sunt dispus să fac sacrificii financiare pentru el, să-l mai ţin trei, patru ani. Eu îl văd şi trei, patru ani la noi, că e un jucător de care-mi place mult, e reprezentativ, iar când e în teren e o echipă care arată foarte bine. Pepe e unul dintre cei mai buni jucători din România de departe".

 

• Marius Croitoru: „Este o provocare pentru mine să promovez cu FCU, dar trebuie devotament!"

Aventura lui Eugen Trică la Craiova s-a terminat. Începând de pe 28 mai, noul antrenor al alb-albaștrilor este Marius Croitoru, 43 de ani. După semnarea contractului cu Știința, acesta a oferit și primele sale reacții.

"Am venit, am semnat, trecem la treabă! Cu toții ne dorim să avem un joc frumos, dar mai importante sunt rezultatele. Dacă asta (n.r. – să joace tiki-taka) vrea domnul Mititelu, asta vom încerca să facem. Nu este ușor, vom avea mult de muncă. E clar că obiectivul este unul singur, acela de a promova.Cu nea Adi am discutat cu mult înainte de acest moment, iar numai problema cu carnetul a făcut să nu vin mai devreme, din octombrie anul trecut. Probabil a văzut ce am făcut în primul mandat și de aceea m-a adus înapoi. Problema cu carnetul se rezolvă, săptămâna aceasta am ultimul modul și se va rezolva. De pe 15 iuni ne vom întâlni și vom veni la treabă cu un singur gând.

Este păcat că s-a ajuns aici, dar asta e viața. E o competiție sportivă, există și învinși și din păcate Craiova a fost una dintre echipele învinse și trebuie să ne ridicăm. Condițiile nu sunt un garant al succesului, important e ce fac jucătorii. Degeaba ai condiții bune și lot bun dacă lipsește dorința jucătorilor. Sunt echipe care nu au condiții asemănătoare și sunt în prima ligă, au obiective mai mari. Atunci când vii la antrenament trebuie să fii sută la sută, să fii disciplinat, să muncești, să fii serios!", a declarat noul antrenor al Craiovei, Marius Croitoru

 

Vizualizări: 273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: