Actualitate

Acuză implicarea politicul în cazul pensionarilor de la CE Oltenia

Declarațiile acide din partea liderilor de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia la adresa pensionarilor care s-au reangajat la compania energetică, continuă. După ce Alin Munteanu a declarat că respectivele persoane ar trebui să-și facă bagajul și să plece acasă, acum a venit rândul unui alt lider de sindicat să ia atitudine împotriva celor care îi sunt colegi și cumulează pensia și salariul.

 

Vicepreședinte Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu, este de părere că, 90% dintre pensionarii care au revenit la locul de muncă au reușit acest lucru prin sprijin politic și, din păcate, tot oamenii amărâți au de suferit când vine vorba de concedieri și de neprelungirea contractelor de muncă.

 

 

 

„Nu s-a permis să se întinerească forța de muncă pentru că, au preferat să aducă pensionarii înapoi în activitate care sunt tot o clientelă politică. Pensionarii care au venit, cu indulgență 10% nu ne putem lipsi de ei, restul de 90% sunt aduși pentru că sunt pilele și relațiile nu știu cărei persoane. Asta se întâmplă la Complexul Energetic Oltenia pentru că au ajuns să ia măsuri tot cu amărâții!”, a spus liderul de sindicat din zona Rovinari, Manu Tomescu.

Vizualizări: 2,950

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: