Social

Aberant! Mii de elevi gorjeni nu vor merge luni la școală

Bătaia de joc a autorităților la adresa școlilor continuă. Mii de elevi din Gorj nu vor merge luni la școală, pentru că profesorii nu s-au vaccinat. Guvernanții pun tot felul de interdicții pentru a convinge oamenii să se vaccineze, în loc să îi convingă cu argumente medicale. Măcar cu argumentul că nu sunt medicamente în spitale și în farmacii, măcar este ceva ce oamenii pot înțelege.

Cum îi explici însă unu copil care învață la Liceul de Arte din Târgu Jiu că nu are voie să meargă la școală și că va face școală online, în timp ce colegii lor din alte licee merg la școală? Sau cum le explici părinților care au copiii la “Vis de copil” în Târgu Jiu că trebuie să țină prichindeii acasă?

Vaccinarea nu este obligatorie, pentru că nicio intervenție medicală nu poate fi obligatorie în nicio țară democratică. Pare că autoritățile vor să învrăjbească vaccinații cu nevaccinații, fără să țină cont că au creat o nouă categorie, oameni care s-au vaccinat înjurând guvernul.

Sunt 25 de școli în Gorj în care nu se atinge pragul de 60% vaccinați în rândul profesorilor și personalului auxiliar. Va fi în mod cert o presiune asupra acestora și probabil că mulți vor ceda, nedorind ca elevii să facă școală online, pentru că aia nu e școală. Dar, asta nu e campanie de vaccinare, este doar multă incompetență acoperită cu intervenții de forță.

Vizualizări: 4,315

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: