Eveniment

A lovit un copil pe bicicletă și a fugit de la fața locului

Un copil de 14 ani a fost lovit de o mașină în timp ce se afla pe bicicletă. La volan se afla o femeie care și-a văzut de drum fără să oprească să-i acorde adolescentului primul ajutor și să sune la 112. Femeia are acum dosar penal, iar copilul este la spital. 

 

"La data de 1 iunie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de personalul Unității Primiri Urgențe cu privire la faptul că la acea unitate medicală s-a prezentat un minor care a fost victima unui accident rutier produs în localitate, la data de 28 mai a.c.

 

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că o femeie, în vârstă de 51 de ani, din Slobozia, în timp ce efectua manevre de parcare a autoturismului, a acroșat un tânăr, în vârstă de 14 ani, din Târgu Jiu, care se deplasa cu bicicleta.

 

După producerea evenimentului, conducătorul auto a plecat de la locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție. În urma impactului a rezultat rănirea biciclistului. 

 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului", notează IPJ Gorj.

Vizualizări: 825

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: