Ultima oră

A lovit și a fugit

Un șofer din Novaci e cercetat penal după ce a lovit o mașină, dar și-a continuat drumul. Șoferul a ajuns la spital și a sesizat polițiștii că bărbatul care a provocat accidentul a fugit de la fața locului. El a fost identificat de oamenii legii. Avea permisul anulat și mașina pe care o conducea nu avea nici asigurare, nici ITP. 

 

"Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au fost sesizați în mod direct de un bărbat, de 56 de ani, din comuna Fărcășești, sat Timișeni, județul Gorj, cu privire la faptul că, în dimineața aceleiași zile, fără a putea preciza ora exactă, în timp ce se deplasa pe DC 72 Timișeni, ar fi fost acroșat de un autoturism de culoare albastră, căruia nu i-a reținut numărul de înmatriculare și care a părăsit locul accidentului. 

 

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari, care, în urma investigațiilor au identificat persoana în cauză, în identitatea unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, din orașul Novaci. 

 

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date specifice, a reieșit faptul că bărbatul de 34 de ani figurează ca având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice anulat, iar autoturismul pe care îl conducea nu avea inspecția tehnică periodică și asigurarea obligatorie valabile, fiind luate măsurile complementare de reținere a certificatului și a plăcuțelor de înmatriculare.

 

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea bărbatului de 56 de ani, care, ulterior, a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul fără permis", anunță IPJ Gorj.

Vizualizări: 424

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: