Social

A leșinat la serviciu și a fost ajutată de un jandarm

O femeie a leșinat, azi, în Prefectură. Ea lucrează la o firmă de pază. A simțit că i se face rău și s-a așezat pe un scaun. A intervenit rapid un jandarm care se afla în apropiere, a sunat la 112 si femeia a primit îngrijiri medicale. 

 

Jandarmul a fost felicitat de colegi pentru gestul său. 

 

"Aflat astăzi în serviciu la Instituția Prefectului – Județul Gorj, colegul nostru plt. adj. șef Meche Marius a intervenit urgent și eficient în sprijinul unei femei aflată în serviciu la firma de pază de la sediul obiectivului, care a suferit o pierdere temporară a cunoștinței.   

        

Femeia s-a așezat pe un scaun în momentul în care a simțit că nu se simte bine, iar jandarmul a intervenit instantaneu, a acordat primele îngrijiri și a susținut-o. Acesta a sunat imediat prin intermediul numărului de urgență 112 și a solicitat ambulanța, a îndepărtat persoanele din zonă, iar la sosirea echipajului de prim ajutor a condus-o la mașină. Experiența profesională mare a colegului nostru, peste 33 de ani, în cadrul Jandarmeriei Gorj, a contribuit la sprijinul acordat. Felicitări colegului nostru pentru reacția rapidă și profesionalismul de care a dat dovadă", transmit jandarmii gorjeni. 

          

       

Vizualizări: 934

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: