La modă

A fost inventată ciocolata cu vin!

Ultimul tip de ciocolată sofisticată, dar și premiată, este ciocolata cu vin creată de un maestru ciocolatier din Toscana.

Acesta a combinat ambele ingrediente, creând "Di Vino" - un baton de ciocolată infuzat cu un vin Cabernet, dar a  păstrat secretul în privința rețetei și anumitor ingrediente. Denumirea pe care a ales-o pentru noul său produs sugerează gustul. În italiană, cuvintele "di" și "vino", luate separat, înseamnă "din vin", dar, combinate, se traduc prin ”divin”.

Maestrul ciocolatier Cecilia Tessieri Rabassi a fost premiat pentru rețetele sale originale de ciocolată, la care a ajuns experimentând în laboratorul său din Capannoli, lângă Pisa.

Vinul roșu infuzat dă culoarea mai închisă a ciocolatei Di Vino, iar batonul de 75 de grame are și un preț pe măsura rețetei premiate și costă 17 euro. 

 

Vizualizări: 671

Alte articole din La modă:

Citește și: