Politică

A fost inaugurat Parcul Lido. Marcel ROMANESCU, în mijlocul târgujienilor!

Ziua Copilului a venit cu o bucurie în plus pentru târgujieni. Municipalitatea a inaugurat parcul din zona Lido. Acesta a fost reabilitat, iluminatul este modern, la fel și mobilierul stradal. În plus, locul de joacă pentru copii a fost extins. 

 

Copiii care au sărbătorit ziua de 1 iunie în Parcul Lido au avut parte și de o surpriză în plus din partea municipalității: un spectacol de teatru în aer liber. 

 

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a fost prezent la eveniment. A petrecut ziua alături de copii.

 

"Am sărbătorit "Ziua Copilului" în Parcul Lido-9 mai. Un parc recent modernizat, cu zona de joaca extinsă si primitore, mobilier stradal nou, iluminat cu lampi pe led, intr-un spatiu cu aspect dendro-floricol deosebit. Amplasamentul este situat intr-o zona a orasului care a beneficiat si de un cartier modernizat de la zero-Cartierul Plopilor! Am asistat, alături de copii, părinți și bunici la un spectacol de teatru desfășurat în aer liber, oferit de Teatrul Elvira Godeanu! A fost o zi minunata petrecuta între cei mai importanți cetățeni ai orasului-copiii nostri!", este mesajul transmis de primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

 

Marcel Romanescu a alocat o atenție sporită, în ultimii ani, spatiilor verzi din municipiu. Mai multe parcuri au fost înfrumusețate. Tot în mandatul său, a fost inaugurat și cel mai mare parc din municipiu. Parcul Narciselor, care a fost realizat de la zero, și este deja un punct de atracție pentru târgujieni și nu numai. Parcul se întinde pe mai bine de zece hectare.

 

 

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația PSD GORJ

- Executat de SC TvPromo srl 

- CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

Vizualizări: 1,697

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: