Eveniment

A făcut infarct la volan

O femeie de 42 de ani, din Bumbești-Jiu, a avut parte de un sfârșit crunt. A făcut imfarct la volan. A apucat să tragă pe dreapta când a început să se simtă rău, au fost chemați salvatorii la fața locului, a fost resuscitată zeci de minute, însă fără succes. Femeia administra un restaurant din Bumbești-Jiu. 

 

Polițiștii fac cercetări să stabilească exact ce s-a întâmplat. 

 

"Polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie prezintă o stare de rău. Din primele verificări, a reieșit faptul că, femeia, în vârstă de 42 de ani, din Bumbești-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Parângului, din localitate, ar fi acuzat dureri în piept și a staționat, întrucât i s-ar fi făcut rău, ulterior prezentând o stare de inconștiență. 

 

La fața locului s-a prezentat și un echipaj SMURD, care a efectuat manevre de resuscitare, fără ca persoana în cauză să prezinte semne vitale, ulterior fiind declarat decesul femeii. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", potrivit IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,655

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: