Actualitate

A deschis fermă de măgărițe în Turburea

O fermă de măgărițe s-a deschis în comuna Turburea, din Gorj.  E inițiativa unei femei care și-a dorit o afacere inedită și profitabilă. Are acum peste 30 de animale în fermă și își dorește să o extindă.

 

Ferma a fost înființată anul trecut. „Este cea mai mare fermă de lapte de acest gen din județul Gorj. Ferma are un efectiv de 33 capete din care 3 sunt pui, 2 masculi si 28 femele. Aștept sosirea a cel puțin 15 pui vara aceasta. Doresc sa îmi extind piața de desfacere în Târgu Jiu si localitățile limitrofe cum ar fi Rovinari și Târgu Cărbunești”, a spus antreprenoarea Paula Vasile.

Ea a anunțat că va dona și parte din producție copiilor care provin din familii defavorizate. „Doamnele reprezintă 70% din audiența mea si majoritatea clienților au cumpărat lapte pentru copii care au tuse persistentă, astm bronșic, imunitate scăzută si alergie la lapte de vacă. Răspunsul a fost extrem de pozitiv. Sunt conștientă că prețul nu este accesibil pentru toată lumea și mi-am propus să donez o parte din producție copiilor care ar putea beneficia de produsul meu, dar provin din familii cu dificultăți financiare. Faptul că putem ajuta copii ne aduce o satisfacție imensă mie și echipei”, a mai anunțat Paula Vasile pe Facebook.

Un litru de lapte de măgăriță costă 100 de lei. Tânăra antreprenoare face livrări și la domiciliu.

Vizualizări: 1,405

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: