pamFLEȚI

A defilat, s-a bâlbâit și a plecat

A venit, a defilat, a făcut selfie, s-a bâlbâit și a plecat. Cam la asta s-a rezumat vizita fostului premier Nicolae Ciucă în județul Gorj și, în special, la Uzina Mecanică Sadu, unde angajații și autoritățile așteaptă fapte, nu promisiuni electorale. 

 

Aceștia și-ar fi dorit ca Nicolae Ciucă să fi auzit de Uzina Mecanică Sadu când avea o funcție mai importantă, nu acum, în campanie electorală.

 

Primarul din Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru, a declarat că așteaptă, totuși, să vadă și rezultate după această vizită.

“Pentru mine, e îmbucurător că domnul Ciucă a ajuns la UM Sadu, dar ar fi fost și mai îmbucurător dacă domnul Ciucă ar fi ajuns la UM Sadu când era premier sau ministrul Apărării. Dar și-așa e foarte bine că a venit și așteptăm rezultatele. Ar fi mai bine dacă anumiți decidenți politici ar veni la UM Sadu și în alte perioade, nu doar în aceste perioadă fierbinți și să mai facă și ceva. Suntem singurul fabricant de muniție de calibru mic din România și așa cum se prezintă lucrurile militar și geostrategic, cred că e o piesă importantă pe această hartă”, a afirmat Bobaru la Radio Infinit.

 

În prezent, în conturile UM Sadu ar mai fi 11 milioane de euro, bani destinați retehnologizării. Oamenii își doresc însă și salarii decente pe lângă liniile tehnologice noi.

 

Ce au reținut gorjenii din toată vizita lui Ciucă? Gafa de lângă Coloana Infinitului, când a uitat numele propriului candidat la Primăria Târgu Jiu. L-a prezentat drept ... Cosmin Popescu în loc de Iulian. Dacă nu se viraliza filmarea cu ostașul bâlbâit, n-ar fi știut decât oamenii din partid că a venit Ciucă în Gorj.

 

Vizualizări: 707

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: