Ultima oră

A ajuns în arest după ce le-a arătat polițiștilor un permis fals

Un bărbat, de 26 de ani, din comuna Suciu de Sus, județul Maramureș, a fost tras pe dreapta de polițiști în timp ce ar fi condus un autoturism pe D.J. 673A - Mătăsari, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Șoferul de ocazie a fost reținut pentru 24 de ore.

 

"De asemenea, bărbatul a prezentat un permis de conducere, emis de S.R.P.C.I.V. Maramureș, iar cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, a rezultat faptul că permisul prezentat este fals. 

 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere, uzul de fals, falsul intelectual și instigare la fals intelectual.

 

În urma continuării cercetărilor și în baza probatoriului administrat în cauză, față de bărbatul de 26 de ani, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca la data de 23 octombrie 2024 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri legale", a anunțat IPJ Gorj. 

Vizualizări: 208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: