Actualitate

200 de mineri și energeticieni, la Casa de Pensii Gorj. Crețan: Chiar le plâng de milă!

 Pe grupurile minerilor și energeticienilor, liderul FNM, Constantin Crețan, a anunțat că 200 de mineri și energeticieni au fost astăzi la Casa de Pensii Gorj pentru a contesta deciziile de recalculare. Eu au primit decizii pe minus, fapt care i-a revoltat, dar, în opinia lui Constantin Crețan, ei nu vor rezolva nimic pentru că nu au acționat la timp pentru a-și recupera drepturile conferite de legile 197 și 74, care reglementează condițiile speciale de muncă.

Mai mult, acesta, enervat, le reproșează că au ”închițit minciunile PSD și PNL din nou” și că în loc să meargă în instanță, merg la casele de pensii.

”Mare e grădina Maicii Domnului! Minerii și energeticienii, rătăciți, care nu au cerut creșterea pensiei  pe Legea 197 și Legea 74, sunt azi la casele de pensii, cu deciziile în mână.Nu contestați la casele de pensii, ci în instanțele de judecată! Am găsit la Casa de Pensii Gorj peste 200 de oameni care speră imposibilul, manipulați de politrucii PSD și PNL.

Mare e Grădina Domnului! Sunt minerii și energeticienii care nu și-au cerut drepturile prevăzute de legile 197 și 74 și au azi pensiile diminuate. Ei înghit iar minciunile PSD PNL și în loc să meargă în instanță să conteste deciziile de pensii, merg tot la casele de pensii!Chiar în deciziile de pensionare scrie să conteste în 45 de zile, în instanțele de judecată.

Chiar le plângem de milă! Fac apel către toti minerii, energeticienii, către cei din fostele structuri sucursală (ITUC, uzine montaj) să ia adeverință pe legea 74 si 197 și eventual pe bruturi. Arhivele celor care au lucrat la prestatorii de servicii pentru minerit și energie, sunt la Braila și Brașov”, le-a scris acesta salariaților din CEO.

 

Vizualizări: 3,445

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: