Ultima oră

10 victorii din 10 pentru CSM Târgu Jiu

10 victorii din 10 pentru CSM Târgu Jiu

 

CSM Târgu Jiu a înregistrat a 10-a victorie consecutivă în campionat, după ce a trecut, pe teren propriu, scor 11-0, la pauză 6-0, de AS 7 Noiembrie Costești. Golgheterul Bebeto Lupuleț a marcat 4 goluri( min. 40, 50, 51, 53), Albert Cărămidaru (min. 29 și 30) și Tudor Pătrășcoiu(min. 33 și 44) au reușit ”dubla” în acest meci. Pe lista marcatorilor și-au trecut numele și Ovidiu Rasoveanu(min. 37), Robert Ciocea(min. 56) și Andrei Trancău(min.73). 

CSM Târgu Jiu a oferit un spectacol total aseară pe Municipal, cu 11 goluri marcate și numeroase alte ocazii de poartă, totul pentru a 10-a victorie consecutivă a echipei pregătită de Mario Găman. 

Fără Adelin Pîrcălabu, Marian Habet, Fabian Bărănescu sau Alexandru Oprița, titularii obșnuiți din garnitura de start a CSM Târgu Jiu, Mario Găman a început meciul cu AS Costești cu următorul ”11”: Ionuț Buță – Robert Stancu, Lucian Marina, Sebi Popescu, Eduard Trăistaru – Albert Filip, Albert Cărămidaru, Tudor Pătrășcoiu, Ovidiu Rasoveanu, Mario Țambu – Bebeto Lupuleț. 

Susținuți din tribună de aproape 1000 de spectatori, băieții lui Găman au început în atac meciul, cu numeroase ocazii la poarta echipei adverse. Bebeto, care a purtat banderola de căpitan la acest meci, a avut prima șansă de a deschide scorul în minutul 5, după o centrare perfectă venită de la Eduard Trăistaru. Șutul lui Bebeto a trecut puțin pe lângă poartă. În minutul 13, după o combinație excelentă în careul advers, Bebeto a pasat pentru Ovidiu Rasoveanu, mijlocașul CSM-ului nu a reușit însă să finalizeze. Două minute mai târziu s-au inversat rolurile, cu Rasoveanu pasând excelent pentru Bebeto, dar nici de această dată șutul trimis de golgheterul CSM nu și-a atins ținta. Cel care avea însă să deblocheze tabela a fost Albert Cărămidaru, care a șutat fără speranță pentru portarul oaspeților. 1-0 în minutul 29. Golul a descătușat efectiv gruparea din Târgu Jiu și a turnat plumb în ghetele oaspeților, care au rezistat eroic timp de o jumătate de oră. Un minut mai târziu, în minutul 30, imediat după ce au marcat primul gol, băieții lui Găman s-au năpustit din nou spre careul advers și Albert Cărămidaru a făcut ”dubla”, după o centrare bună venită de la Mario Țambu. Cantonată efectiv în jumătatea oaspeților, CSM Târgu Jiu și a mărit diferența în minutul 33. Autorul ”dublei” care a deblocat tabela, Albert Cărămidaru, a centrat perfect pentru reluarea lui Tudor Pătrășcoiu, acesta marcând pentru 3-0. Oaspeții au fost realmente sufocați de presiunea pusă de elevii lui Găman și în minutul 37, Ovidiu Rasoveanu a făcut 4-0. În minutul 42, golgheterul Bebeto Lupuleț și-a luat revanșa pentru ocaziile din debutul meciului și a înscris cu un șut plasat, la firul ierbii, pentru 5-0. Băieții lui Găman au continuat să preseze și Tudor Pătrășcoiu a făcut și el ”dubla”. Mijlocașul echipei noastre a stabilit scorul pauzei, 6-0. 

La pauză, Mario Găman și staff-ul său au operat numai puțin de 4 schimbări. Au ieșit Robert Stancu, Lucian Marina, Sebi Popescu și Ovidiu Rasoveanu. Au intrat Mihăiță Miculicean, Ionuț Purdescu, Elis Detculescu și Robert Ciocea, toți patru la debutul lor pe teren propriu. Robert Ciocea, la doar 16 ani fiind cel mai tânăr jucător din lotul lui Mario Găman.

CSM a început tare și partea secundă, cu o mare ocazie semnată de Mario Țambu, în minutul 48. A urmat apoi recitalul lui Bebeto Lupuleț, care a marcat de trei ori la rând, în minutele 50, 51 și 53, iar scorul a urcat la 9-0. Golgheterul CSM-ului nu a putut fi oprit de apărarea adversă. Bebeto a fost oprit doar pentru că a fost schimbat imediat după golul 4, moment în care atacantul echipei noastre a fost apaludat la scenă deschisă de publicul spectator. În locul său a intrat Andrei Trancău. Introdus la pauză, ”pariul” lui Mario Găman, Robert Ciocea, de doar 16 ani, a marcat chiar la debutul său pe Municipal, pentru 10-0, spre bucuria staff-ului tehnic. Din păcate, CSM Târgu Jiu l-a pierdut în minutul 66 pe Elis Detculescu. În urma unui duel aerian, jucătorul echipei noastre a suferit o accidentare la umăr, care se pare că îl va ține departe de teren o perioadă mai lungă de timp. Sperăm ca Detculescu să treacă repede peste acest moment și să revină pe teren, alături de colegii săi. CSM a rămas astfel în 10 oameni până la finalul meciului. Nu s-a resimțit acest aspect în jocul echipei, care a continuat să atace și Andrei Trancău a marcat golul de 11-0 în minutul 73. Băieții lui Găman au continuat să atace, dar fără să mai puncteze pe tabelă. S-a terminat 11-0 și CSM Târgu Jiu a ajuns la 10 victorii consecutive. 

Etapa viitoare, pe 26 octombrie, CSM Târgu Jiu va juca în deplasare, cu CS Parângul Bumbești Jiu.

”A fost o partidă la îndemâna noastră, în care diferența de valoare a fost clar în favoarea noastră. Băieții au jucat excelent din toate punctele de vedere”, a declarat la finalul meciului, antrenorul Mario Găman, mulțumit de evoluția elevilor săi. 

CSM Târgu Jiu: Ionuț Buță – Robert Stancu(min. 46 Mihăiță Miculicean), Lucian Marina(min. 46 Ionuț Purdescu), Sebi Popescu(min 46 Elis Detculescu), Eduard Trăistaru – Albert Cărămidaru, Mario Țambu, Albert Filip, Ovidiu Rasoveanu(min.46 Robert Ciocea), Tudor Pătrășcoiu – Bebeto Lupuleț(min.54 Andrei Trancău). Pe banca de rezevere au mai fost: Alexandru Oprița, Fabian Bărănescu, Alexandru Lăpădat, Daniel Ciortan. Antrenor principal: Mario Găman. Antrenor secund: Dan Staicu. Antrenor secund: Sorin Vintilescu. Antrenor secund: Florin Popete. Antrenor cu portarii: Darin Hîrsu. Maseur: Titi Balaci. Delegat: Cristi Mihuț.

 

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: