Social

Un milion de euro, investit în aducțiunile de apă din Crasna

Rețeaua de alimentare cu apă, dar și cea de canalizare vor fi o prioritate pentru viitorul mandat de primar, care a fost câștigat de Aurel Vamvu în comuna Crasna. Aproape 100 de miliarde vor fi investite în extinderea rețelei de canalizare șiaproximativ un milion de euro în modernizarea aducțiunilor de apă.

Lista de investiții pe care primarul și echipa din subordinea sa și-au propus-o pentru următorii patru ani este una mult mai lungă.

„Încă din anul 2004 am încercat să facem din comuna Crasna un loc mai bun pentru toţi cei care locuiesc aici, dar şi pentru cei ce o vor vizita. Am realizat acest lucru prin acţiuni şiproiecte concrete, iar oamenii acestei comune, ca şi cei ce o vizitează, s-au convins de acest lucru. Aceasta este cea mai importanta realizare. În următorul mandat îmi doresc să finalizăm cele 4-5 proiecte mari pe care le avem în linie dreptă și să fim sănătoși, să avem puterea de a realiza și mai multe obiective în comuna Crasna”, a declarat Aurel Vamvu, primarul comunei Crasna. 

 

 

Vizualizări: 451

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: