Actualitate

5 posturi, scoase la concurs de un spital din Gorj

Spitalul Orășenesc Târgu-Cărbunești caută să își mărească echipa. În acest sens organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată cinci posturi. Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie doar de studii medii și, în unele cazuri, de cursuri de specialitate.

Posturile scoase la concurs sunt următoarele: un post de infirmieră debutantă, pentru secția Obstetrică-Ginecologie, un post de infirmieră debutantă pentru secția Chirurgie Generală și două posturi de infirmieră debutantă în secția MedicinăInternă. Pentru toate aceste posturi se cere, pe lângă studii medii, și cursuri de infirmieră.

De asemenea, a mai fost scos la concurs și un post de îngrijitor curățenie pentru Ambulatoriul Integrat.

Angajatorul are criterii speciale pentru viitorii candidați:

„Să nu îndeplinească condițiile de pensionare la limita de vârstă și să nu fie pensionat în alte condiții prevăzute de lege;
Să nu fi avut contractul individual de muncă desfăcut pentru abateri disciplinare”, se arată în anunțul postat de reprezentanții Spitalului Orășenesc Târgu Cărbunești. 

Data limită până la care se pot depune dosarele de concurseste 20.09.2024. Concursul va consta într-o probă scrisă, ce va avea loc pe 1 octombrie, în una practică, programată pentru data de 4 octombrie, iar la final un interviu, ce va avea loc pe 9 octombrie.

 

Vizualizări: 931

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: